Frankfurter Privat Reitsall
the TOP horse

frissítve: 2019.08 hó
 
1.)
2.)
3.)
4.)
5.)
Speed Heart

 

bővebben...

 
Chat

 
Admin
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Dömpi Program


  • Hoshi
 
• kanca
  • import

  • szánhúzás, szemle
  • ára: 800.000
  bokszához
 
  • Riota
  • mén
  • import

  • szánhúzás
  • ára: 800.000
  bokszához

bővebben...

 

 

 

 

TOP Horse s on the Gp

Éppen a nagy eredmény fal előtt állsz kedves nézelődő, itt aztán minden lovat megtalálsz aki eredmnyes a világunkban, legyen az bármi féle-fajta verseny, sőt a legjobbak még a TOP 10-es listába is bekerülnek. Nézz körül bátran!

Ha gyorsan szeretnél keresni egy lovat, hogy szerepel-e a TOP listában, és azon belül is hol szerepel akkor ajánlom neked a nyilvántartást, ahol fel van sorolvan az összes ló és a hely ahol szerepel.

beiratás >>

 

 

 

 

 

 

A nyilvántartást kürölbelül 4 havonta firissítjük, ez annyit jelent hogy időszakonként van egy úgy nevezett Nyilvántartó Party ami egy megrendezett verseny, bármilyen fajta, színű, korú ló, póni, csikó résztvehet rajta aki rendelkezik minimum 100 eredménnyel.

 

AKTUÁLIS:

2019.12-2020.01 II. TOP Nyilvántartó Party

 

 

Archívum:

frissítés dátuma Party-k eredménye
2019.07-08 hó I. TOP Nyilvántartó Party
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 
Az oldalon minden csak virtuális! Az oldalon fellelhető lovak igazából nem eladóak. A valóságban más tulajdonosuk van, más névvel és más eredménnyel találhatók meg! Az oldalon szereplő lovak mind külföldiek. Továbbá az oldalon található adatok sem léteznek. A költségvetés is csak virtuális formában van fenn mely nem befolyásolja a valódi gazdaságot, valós értéket semilyen formában nem képvisel. Megértéseteket köszönöm!
© 2013-2020 Lownit
www.frankfurterpr.gportal.hu

 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!